Over ons

''Het werkt pas aanstekelijk als je zelf brandt''

Over Develop You

De drijvende kracht achter Develop You is Jozette Witte. Jozette is sinds 1990 werkzaam als trainer en coach. Humor, scherpe feedback en lichte zelfspot staan centraal in haar trainingen. In een korte tijd is zij in staat om, binnen een veilige leeromgeving, kritische feedback te geven en de deelnemers meer constructief gedrag aan te leren.

Zij werkt resultaatgericht en is door haar jarenlange ervaring in staat om zich in te leven in complexe situaties. Haar expertise ligt op de leiderschapsontwikkeling, salestrainingen en alle andere intermenselijke communicatie.
Haar kernwaarden hierbij zijn: eigen verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid, vertrouwen, authenticiteit en openheid.

In 2000 heeft zij de opleiding Psychosociaal Werk aan de Academy voor Integrale Menswetenschappen-SPSO te Utrecht afgerond waardoor zij haar cliƫnten naast werk gerelateerde ontwikkelingsvraagstukken ook kan ondersteunen in persoonlijke processen.

Meer over Jozette

Jozette Witte heeft in 2012 een IVIO (Ere)Penning ontvangen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan mensen die een grote verdienste hebben gehad op het gebied van het onderwijs en opleidingen.

Jozette beschikt over een ruim netwerk van professionele trainers en coaches die dezelfde kernwaarden aanhangen.
Zo kan ook voor andere ontwikkelingsvraagstukken of bij grootschalige trajecten Develop You ingeschakeld worden.

Meer over Jozette

Jozette Witte heeft in 2012 een IVIO (Ere)Penning ontvangen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan mensen die een grote verdienste hebben gehad op het gebied van het onderwijs en opleidingen. Develop You beschikt over een ruim netwerk van professionele trainers en coaches die

dezelfde kernwaarden aanhangen. Zo kan ook voor andere ontwikkelingsvraagstukken of bij grootschalige trajecten Develop You ingeschakeld worden.

Home
Terug

Kernactiviteiten
Wat doen wij

Referenties
De meningen